Співачка Камалія заступилася за ексчоловіка після резонансу із закривавленими фото

Читать на русском

Співачка Камалія заступилася за ексчоловіка після резонансу із закривавленими фото

Співачка Камалія заступилася за ексчоловіка після резонансу із закривавленими фото

Українська співачка Камалія після резонансу з фотографіями, на яких вона начебто з синцями та в крові, заступилася за свого колишнього чоловіка Мохаммада Захура. Вочевидь, він став обʼєктом надмірної уваги з боку громадськості, що обурило зірку.

Вона запевнила підписників у порядності батька своїх дочок – Арабелли і Мірабелли – та заявила, що готова захищати його. Відповідний допис зʼявився в Instagram виконавиці.

"Захур – це людина неперевершеної чесності та доброти, яка стала об’єктом необґрунтованої уваги з боку певних медійних кіл. Важливо зауважити, що Захур свідомо обмежує свою присутність у мережі, і тому не має можливості відповідати на необґрунтовані звинувачення, які на нього спрямовані. Як батько моїх улюблених дочок та мій незмінний партнер протягом 20 років, Захур завжди втілював лише любов, підтримку та непохитний позитив", – написала артистка.

Камалія заступилася за колишнього чоловіка після резонансу із закривавленими фото та заявила, що захищатиме його dqdiqhiqqeidehant

Вона натякнула, що Захур залишився в Україні, щоб підтримувати країну та армію, поставив у пріоритет щастя їхніх дочок і зробив великий внесок у допомогу армії.

"Я благаю засоби масової інформації поважати приватне життя Захура й утримуватись від втягування його у будь-які непотрібні дослідження чи сенсації. У разі будь-яких запитань чи побоювань я готова стати єдиним об’єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги", – запевнила зірка.

Камалія заступилася за колишнього чоловіка після резонансу із закривавленими фото та заявила, що захищатиме його

Нагадаймо, днями в Мережі спливли жахливі кадри, на яких нібито Камалія позує з синцями на оці, розбитою губою та кровʼю на обличчі. Достовірність цих фото залишається під питанням, оскільки сама зірка запевнила, що вперше їх побачила.