"Зроблено в Україні": Мінекономіки та Mastercard домовилися про співпрацю

свириденко

Міністерство економіки та міжнародна технологічна компанія Mastercard підписали Меморандум про співпрацю в межах реалізації політики "Зроблено в Україні".

Документ підписали міністерка економіки Юлія Свириденко, президентка Mastercard у країнах Східної Європи Ясемін Бедір та генеральна директорка Mastercard в Україні та Молдові Інга Андреєва, повідомляє пресслужба Міністерства економіки.

"Попри війну, постійні ракетні обстріли, блекаути, зруйновані логістичні ланцюжки, нестачу працівників, вітчизняні підприємці продовжують працювати. І саме тому державна політика "Зроблено в Україні" спрямована на їх підтримку, на надання їм можливості розвиватись через різні урядові програми, а також через стимулювання попиту на вітчизняну продукцію й послуги всередині країни та за її межами", – зазначила Свириденко.

Згідно з Меморандумом передбачена співпраця сторін, зокрема, у сфері підтримки малого й середнього бізнесу, зокрема щодо вдосконалення цифрових процесів ведення бізнесу (цифрові рішення для прийому платежів, видачі електронних квитанцій, підвищення обізнаності про інноваційні фінансові тенденції).

Також передбачається експертне і технологічне партнерства в реалізації програми національного кешбеку на українські товари в межах підтримки платформи "Зроблено в Україні" та підтримка комунікаційних кампаній Мінекономіки для малих та середніх підприємств.

Автор: Юлiя Недашківська