"Інтерпайп" у 2023 році сплатив рекордні обсяги податків та зборів

интерпайп

За підсумками 2023 року українська промислова компанія "Інтерпайп" перерахувала до бюджетів усіх рівнів та позабюджетних фондів 4,38 мільярда гривень .

Порівняно із 2022 роком обсяг податкових відрахувань збільшився на 56%, повідомляє пресслужба компанії.

Зокрема, відрахування до державного бюджету становили 3,35 млрд грн, до місцевих бюджетів – 477 млн₴ Ще 558 млн грн компанія перерахувала як ЄСВ.

"Минулоріч підприємства "Інтерпайп" сплатили до бюджетів всіх рівнів рекордні обсяги податків, незважаючи на війну, постійні обстріли Нікополя, логістичні перепони та зменшення замовлень з боку українських споживачів. Тим не менш, компанія продовжує працювати та виробляти продукцію із великою доданою вартістю, забезпечуючи країну валютною виручкою та тисячі людей робочими місцями у прифронтовому регіоні", – прокоментував директор "Інтерпайп" з економіки та фінансів Сергій Кузьменко.

Нагадаймо, "Інтерпайп" – українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи.

У 2022 року "Інтерпайп" реалізував 384 тис. тонн трубної продукції та 87 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW.

На підприємствах "Інтерпайп"працюють 10 тис. співробітників. У 2023 році Компанія перерахувала до бюджетів усіх рівнів 4,4 млрд₴

Автор: Михайло Орлюк